Õpetajad, kes päriselt teavad millest räägivad

Tutvu Meie õpetajatega

Meie koolitajad on kogenud praktikud, kes tuginevad teaduskirjandusele õppetöös ning omavad pedagoogilisi oskusi

Nikita Panjuškin

Esmaabi õpetaja

Olen hariduselt meditsiiniõde (N13421) ja läbinud intensiivraviõenduse tasemeõppe programmi ning erinevaid täiendkoolitusi, sealhulgas Advanced Trauma Care for Nurses (ATCN). Minu töökogemus on mitmekülgne: 10 aastat kiirabibrigaadis, 5 aastat Kaitseväes, sealhulgas meditsiini väljaõppekeskuse vaneminstruktori ja Kaitseväe Akadeemia sõja- ja katastroofimeditsiini keskuse õde-õpetajana. Lisaks olen töötanud haiglas ja Häirekeskuses. Kaitseväeteenistuse ajal osalesin välismissioonil, kus mul oli võimalus vahetada kogemusi teiste riikide meditsiiniteenistuse tippspetsialistidega.

Mulle meeldib korraldada erilisi koolitusi uutele sihtrühmadele, kes puutuvad kokku eriohtudega ning peavad osutama esmaabi ebatavalistes tingimustes – tunnen, et selliseid koolitusi ette valmistades õpin ise palju uut ja huvitavat.

Piret Panjuškina

Esmaabi õpetaja

Olen esmaabi õpetaja (Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli tunnistus nr 1/1484-23) ja erialalt õde (N14333), töökogemus kiirabis üle 7 aasta. Samuti olen lõpetanud Tallinna Ülikooli Kutsepedagoogika bakalaureuseõppe ning oman teadmisi pedagoogikast ja andragoogikast. Olen õpetanud esmaabi Naiskodukaitse organisatsioonis ja Tallinna Kiirabi koolituskeskuses. Töötasin rannavalves meedikuna ning tagasin meditsiinilist julgestust erinevatel üritustel, nagu kontserdid, rahvaspordi üritused jne.

Mulle meeldib läbi viia erinevaid esmaabi koolitusi, kus tuleb arvestada sihtgrupi vajadustega. Eriti meeldivad koolitused, mis on seotud laste esmaabiga, kuidas lastele tagada turvaline kasvukeskkond ja valmisolek õnnetusjuhtumite korral. Kuna ise olen ka ema, siis olen nii kodus kui töökeskkonnas kokku puutunud erinevate ootamatute olukordadega ning oman ka praktilist kogemust just esmase abi andmisel sündmuskohal.